Direktlänk till inlägg 22 februari 2008
3 ägg
2 dl strösocker
4 msk kokande vatten
2 dl vetemjöl
½ dl potatismjöl
1½ tsk bakpulver
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör i (det kokande) vattnet lite i sänder. Sikta samman vetemjöl, potatismjöl och bakpulver och blanda det i smeten.
Smörj och bröa en rund 1½-2- litersform och häll i smeten. Grädda kakan i 175 graders ugnsvärme i 30 minuter.
Taget ur boken, Konditorns bästa Mjuka kakor Petit-fourer Tårtor Vetebröd Pajer Småkakor. En jätte bra bok!
Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...
Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 |
6 | 7 | 8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 | 21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
|||||
|