Mamma Marias Blogg

Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Maria - 15 februari 2008 11:08

Idag är det jätte fint väder ute! Solen skiner och det är vindstilla + att det - grader! :)


Igår fick jag besök, vilket jag hade glömt bort att jag skulle få, så när jag för en gångs skull hade tagit mig ut genom dörren för att gå ut och gå en sväng. Då ringde gubben och sa att jag hade besök.. "-oj.. ja just det ja.." min vän J hade nämligen frågat dagen innan om hon kunna titta in en sväng.

Bara vända och gå hem, det gjorde inte så mycket att det inte blev en sån lång sväng. Jag kan ju gå en annan dag! :)

Jag och min vän J drack lite kaffe och pratade. Sen plötsligt fick jag nå jäkla ryck och började att plocka, städa och fixa. Vännen gick hem och jag fortsatte städa. Jag dammsög, skura golven!!!!, plocka ihop massor & diska. Nu har jag bara toan uppe och nere kvar. Och idag slängde jag i en maskin tvätt också! Woho!!!

Idag får jag veta säkert om mamma med familj kommer att komma upp eller inte. Det berode på om dom är frisk eller inte. Så om dom nu kommer så skulle dom dyka upp på lördag kväll! :)

Så jo, jag måste fortsätta städa mera! Dom måste ju ha nånstans att sova.. får se om dom får sova nere eller uppe. Förmodligen uppe...

Men jag har ingen aning vad min bror och hans flickvän ska sova på.. jag och dottern sover redan på madrasserna om dom annars brukar få låna. hm.. måste lösas på nåt sätt!


Nu måste jag fortsätta städa!

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards