Mamma Marias Blogg

Alla inlägg den 5 september 2008

Av Maria - 5 september 2008 16:02

Så idag bakade jag äppelpaj igen.. mycket pågrund av att jag trodde min vän J skulle komma över en sväng. Men än har hon inte synts till... fast å andra sidan är ju inte dagen slut ännu. Halva pajen är kvar..


Jag har till och med fotat lite ute idag. wow! Det var ett tag sen nu.

Även dottern fotade med "sin" (min gammel) kamera ute samtidigt som jag fotade. Tyvärr blev dom flesta foton hon knäppte suddiga men allt kan ju inte alltid bli osuddigt.. !?


Idag är det ju fredag.. whoho.. eller jag vet inte. Kan ju inte påstå att jag tycker det känns nåt speciellt.. men det kan ju bero på att jag ätit gott hela veckan som gått. Annars hade jag ju haft det att se framemot.

Bättre lycka till nästa fredag!


Jag har lovat min vän J:s Sambo att jag ska rita en teckning på en "indian"kvinna, storlek F8.. men än har jag inte börjat..så igår skickade han nån hemsida där det fanns lite inspiration.. få se om jag lyckas börja med tecknande till veckan.. eller varför inte nu i helgen.


Idag blir det (fusk)korvstroganoff med ris till middag.

Och sen blir det ju även gott till kvällen.. :S Igår åt jag minibaugetter med vitlökssmak med brie ost i. *mums* Det är sååååå gott! Men ja, jag vet.. inte heller så bra att äta om man vill gå ner i vikt.. men jag har helt lagt ner den här veckan eftersom jag nu varit så urusel hela veckan lång.


(Jag har faktiskt lyckats slängt i en maskin tvätt idag också.. men tyvärr ligger fortfarande tvätten i maskin, men innan kvällen är slut ska jag väl förhoppningsvis lyckats fått upp den).


Hmm.. mycket mer har nog inte hänt idag.. ikväll blir det väl att titta på nån film på teven.. eller så får det bli sista Harry Potter filmen.. jag har ju lånat alla Harry Potter filmer av min vän J:s bror (förra helgen). Även dottern har tittat på dom.. men självklart dubbad verision på svenska.


Nä.. nu får det vara nog med svammel för idag..

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards